Totoravit Pihtiputaalla

25.7.2015 18:30

Lähtölistat, poisjäännit ja ohjastajanvaihdokset
Välistartit
TuloksetTänä kesänä ajetaan toista kertaa, (25.7.) viime suvena hurjan suosion saavuttaneet, heinäkuun lauantain iltaravit. Niissä on päälähtönä lämminveristen Hiekan Maraton 3100 m:n matkalla. Lähdön ykköspalkinto on Kesäratojen suurin, eli 4000 €, joka jäikin viimeksi kotikonnuille, Anton Von Bentsin ja Santtu Raitalan toimesta.

Muutkin lähdöt on huippumielenkiintoisia, mm suomen hevosten Nuorten Sarja, amatööriohjastajien SM-liiga ja monte-/ponilähdöt.
Raveissa panostetaan koko perheiden viihtymiseen. Palvelussa on jälleen uutta ja maukasta mm siipiauton tuotteilla, lapsiparkki, poniratsastus ja vip-teltat lähialueen Reetan-Kimppatiimille, yhteistyökumppaneille sekä vieraileville heppa-seuroille.

Pihtiputaan Hiekan Hippoksesta onkin kehittynyt pienimuotoinen ”matkailukohde” mikä on vaan nähtävä. Järjestäjä odottaa toivottavasti lämpöiseen iltaan yli 2000 vierasta.

Ajo-ohje: Pihtiputaan raviradalle pääsee ajamalla Pihtiputaan keskustan läpi Asematien (tie n:o 6571, muuttuu tie n:o 6576) päähän. Tie kaartaa junaradan tasoristeyksen yli ja tien nimi muuttuu Teollisuustieksi, josta käännytään oikealle Tarhantielle. Tiehaarassa ovat kyltit ravirata ja uimaranta. Ravirata on Tarhantien varrella oikealla noin kilometrin päässä risteyksestä. Osoite: Tarhantie 20. Kansalaisen karttapaikka.


Juoksuselostukset


Maalikameran kuvat:

Lähtö 1:


Lähtö 2:


Lähtö 3:


Lähtö 4:


Lähtö 5:


Lähtö 6:


Lähtö 7:


Lähtö 8:


Lähtö 9:


Lähtö 10:


Lähtö 11:


Lähtö 12: