Totoravit Pihtiputaalla

16.8.2015 17:30

Lähtölistat, poisjäännit ja ohjastajanvaihdokset
Välistartit
TuloksetSunnuntaina 16.8. klo 17.30
on Hiekan Hippoksen ravitoiminnassa sillä lailla historiallinen, että silloin ajetaan koko maan sunnuntain profiili-/ pääravit. Ravit on samalla Pihtiputaan HYS:n 70v.-juhlaravit.

Näihinkin raveihin on kehittynyt todella suurta mielenkiintoista tapahtumaa, koska paikkakunnalla asustava ori-poika Jokivarren Kunkku otti ja voitti vuoden 2015 ravikuninkuuden, ja ohjastaja Jorma Kontiokin saapuu Pihtiputaalle tavoittelemaan sitä 10000:tta ravivoittoa!
Näitä, samoin kuin Jutta Ihalaista ja Antti Ojanperää juhlitaan kakkukahvien ja huomioinnin merkeissä alk. klo 16.00.

Vielä, Pihtiputaan Hevosystäväinseura ja Kinnulan Hevosystäväinseura järjestävät yhteiset puolivuotta kestävät Suur-arpajaiset.
Arpojen myyntialueena on koko Suomi ja pääasiassa ravi- ja markkinatapahtumat. Arvan hinta on 5 €/kpl.
Päävoittona mönkijä jonka arvo on noin 8000 euroa!

Tervetuloa!
Pihtiputaan Hevosystäväinseura 70v.

 

Ajo-ohje: Pihtiputaan raviradalle pääsee ajamalla Pihtiputaan keskustan läpi Asematien (tie n:o 6571, muuttuu tie n:o 6576) päähän. Tie kaartaa junaradan tasoristeyksen yli ja tien nimi muuttuu Teollisuustieksi, josta käännytään oikealle Tarhantielle. Tiehaarassa ovat kyltit ravirata ja uimaranta. Ravirata on Tarhantien varrella oikealla noin kilometrin päässä risteyksestä. Osoite: Tarhantie 20. Kansalaisen karttapaikka.Juoksuselostukset


Maalikameran kuvat:

Lähtö 1:


Lähtö 2:


Lähtö 3:


Lähtö 4:


Lähtö 5:


Lähtö 6:


Lähtö 7:


Lähtö 8:


Lähtö 9:


Lähtö 10:


Lähtö 11: