Pelaaminen

Hae kuponki ja käsiohjelma.

Täytä kuponki - tuurilla tai taidolla.

Maksa kuponki ja jännitä.

Jos onni suosii, hae voitot.

Pelaa sinäkin Totoa!

Tule mukaan Toton ja raviurheilun jännittävään maailmaan. Toto on jännittävä ja helppo peli, jossa voit voittaa sekä tiedolla että tuurilla.

Toto-pelejä voit pelata joka päivä raveissa, Toto-pelipisteissä kautta maan sekä internetissä osoitteessa www.toto.fi. Paikan päällä raveissa saat peliin lisää jännitystä ja pääset mukaan ravitunnelmaan. Toto-pelejä pelataan täyttämällä pelikuponki eli ”slippi”. Pelikuponkiin merkitään lähdön numero, pelimuoto ja pelattavien hevosten numerot. Kuponkien kääntöpuolella on täyttöohjeet. Tarvittavat tiedot löydät muun muassa kunkin ravien käsiohjelmasta.

Totopelit kuuluvat kiinteästi raviurheiluun. Pelien tuotoista maksetaan ravikilpailujen palkintoja. Ahkera totopelaaja on siis mukana avittamassa koko raviurheilun jatkuvuutta. Suomessa hevospeleistä vastaavat Veikkaus. Hevospelien kokonaisvaihto on reilut 200 miljoonaa euroa.

Hevospelimuotoja on erilaisia. Totopeleissä voi arvailla ravilähdön voittajaa, kahden tai kolmen parhaan joukkoon sijoittuvia ja niiden keskinäistä järjestystä. Jännitystä voi kasvattaa myös pelaamalla useita eri lähtöjä.

Tietotekniikka on astunut vahvasti mukaan ravipelaamisen maailmaan. Pelaamisesta innostuneet voivat totota helposti internetissä, matkapuhelimella tai pelipisteiden kautta kioskeissa tai ravintoloissa. TotoTV tuo ravit myös kotisohvan ääreen. Paikan päälle ravikilpailua kannattaa silti lähteä seuraamaan, sillä monelle ravit ovat aidoimmillaan vain, kun hevosen tuoksun voi tuntea nenässään.

Voitot

Voit lunastaa voittosi heti vahvistetun tulojärjestyksen jälkeen. Voitot maksetaan pelilipuketta vastaan 3 kk:n ajan voiton saamisesta. Tarkista aina, että saat haluamasi Toto-pelit. Maksettua pelilipuketta ei vaihdeta toiseen.

Pelipisteet

Ajankohtaiset tiedot Veikkauksen omista pelipaikoista löytyy Veikkauksen nettisivulta!

Näin pelaat Toto-pelejä:


Voittaja

Valitse hevonen, jonka arvelet voittavan lähdön. Pienin panos on 1 euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 88%*.

Sija
Valitse hevonen, jonka arvelet sijoittuvan kolmen ensimmäisen joukkoon. Jos lähtölistalla on alle 7 hevosta, tulee pelatun hevosen sijoittua kahden ensimmäisen joukkoon. Pienin panos on 1 euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 88%*.

Kaksari
Valitse kaksi hevosta, joiden arvelet tulevan maaliin kahtena ensimmäisenä. Hevosten keskinäisellä maaliintulojärjestyksellä ei ole merkitystä. Pienin panos on 1 euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 85%*.

Troikka
Valitse kolme hevosta, joiden arvelet tulevan ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sille oikeassa maaliintulojärjestyksessä. Pienin panos on 0,50 euroa. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 70%*.

Päivän Duo
Valitse voittajahevoset kahteen ennalta ilmoitettuun lähtöön. Pienin panos on 1 euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 75%*.

Toto76/Toto75
Valitse voittajahevoset seitsemään ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto76-pelissä on kaksi voittoluokkaa (7 ja 6 oikein) ja Toto75-pelissä kolme (7, 6 ja 5 oikein). Toto76- ja Toto75-pelien pienin panoskoko on 0,05 euroa.

Toto65/Toto64
Valitse voittajahevoset kuuteen ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto65-pelissä on kaksi voittoluokkaa (6 ja 5 oikein), Toto64-pelissä kolme (6, 5 ja 4 oikein). Toto65- ja Toto64-pelien pienin panoskoko on 0,10 euroa.

Toto5
Valitse voittajahevoset viiteen ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto5-pelissä voittaa viisi oikein -tuloksella. Toto5-pelin pienin panoskoko on 0,10 euroa.

Toto4
Valitse voittajahevoset neljään ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto4-pelissä voittaa neljä oikein -tuloksella. Toto4-pelin pienin panoskoko on 0,20 euroa.

Toto86
Valitse voittajahevoset kahdeksaan ennalta ilmoitettuun lähtöön. Toto86-pelissä on kolme voittoluokkaa: 8, 7 ja 6 oikein. Toto86-pelin pienin panoskoko on 0,05 euroa.

Yleistä
Toto76/75, Toto65/64, Toto5, Toto4 ja Toto86-peleihin voit osallistua myös porukkapelillä tai Salama-pikapelillä. T-peleissä on välillä tarjolla jackpotkierroksia, jolloin aiemmin jakamatta jääneet varat lisätään pelin voitonjakoon.

Ikäraja 18+
Veikkauksen peleihin saavat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Pyydettäessä ikä on todistettava viranomaisen myöntämällä henkilöllisyystodistuksella. Toto-pelejä ei voi ostaa velaksi eikä luottokortilla.

Pelaatko liikaa?
Pelaaminen on hauska ja jännittävä ajanviete – kohtuullisesti harrastettuna. Jos epäilet, että pelaaminen on muodostunut sinulle tai läheisellesi ongelmaksi, ota yhteyttä peliongelmista kärsivien omaan puhelinpalveluun: puh. 0800 100 101. www.peluuri.fi

*Kotimaisten pelikohteiden palautusprosentti.