Keskisuomalainen Derby -karsinnat

11.8.2022 18:00

Lähtölistat, poisjäännit ja ohjastajanvaihdokset
Välistartit
Tulokset
Käsiohjelma

Toimihenkilöt

Jännittävä Keskisuomalainen Derby –karsintailta torstaina

Torstaina 11.8. on luvassa erittäin mielenkiintoinen ravi-ilta, kun ohjelmassa on viisivuotiaiden suomenhevosten pääkilpailun Keskisuomalainen Derbyn karsintalähdöt. Derby-karsintoihin ilmoitettiin yhteensä 20 hevosta, joten viisivuotiaat mittelevät finaalipaikoista kahdessa karsinnassa.

Molemmista karsinnoista kuusi parasta etenee lauantain 20.8. finaaliin. Karsinnat ajetaan torstain ravien neljäntenä (klo 19.10) ja viidentenä (klo 19.30) lähtönä. Mukana on ikäluokan eliittiä viime aikoina voittoputkessa purjehtineen V.G. Voiton johdolla.

Keskisuomalainen Derbyn finaalin lähtöradat valitaan torstaina lähdön 7 jälkeen yleisöalueella voittajakehän tuntumassa. Finaalipaikan varmistaneiden hevosten taustajoukot pääsevät paikalle tallialueelta yhteistyökumppani O.K. Auton pikkubussin kyydissä.

Liput karsintailtaan on ostettavissa nettisivujen oikealta laidalta löytyvästä verkkokaupasta.

Kannattaa myös huomioida, että finaalilauantain 20.8. liput ovat edullisimmillaan ennakkoon ostettuna! Ennakkotarjous finaalipäivän lipuista on voimassa torstaihin 11.8. klo 24 saakka ja vain verkkokaupasta!

Mukana menossa tänään: O.K. Auto, Siirtopaino, Keski-Suomen Rakennus ja Raudoitus, Keskisuomalainen, Loistoset, Hoviruoka, Hankkija, Finntack, POP Pankki.

Koelähtö klo 17:20, Ponilähtö klo 17:40.
1. totolähtö starttaa klo 18:07.