Killerin Eliitti 2023

10.6.2023 13:00

Lähtölistat, poisjäännit ja ohjastajanvaihdokset
Välistartit
Tulokset

Killerin alkukesän klassikko on pian täällä! Vuodesta 1975 lähtien järjestetty Killerin Eliitti ajetaan Kavioliiga-raveissa lauantaina 10.6. klo 13 alkaen. Päivään mahtuu huippuraviurheilua, hyvää seuraa sekä maukasta ruokaa ja juomaa.

Killerin Eliitti uudistui tälle vuodelle niin, että kyseessä on tällä kertaa 4- ja 5-vuotiaiden lämminveristen kutsukilpailu. Voittajaa odottaa peräti 25 000 euron ykköspalkinto. Luvassa on mielenkiintoinen nuorten huippuravureiden kohtaaminen. Lisätietoa muutoksesta voi lukea tästä linkistä.

Kavioliiga-päivään mahtuu myös lukuisia muita tasokkaita lähtöjä kuten Killerin Kimarat oriille/ruunille sekä tammoille erikseen, 4-vuotiaiden suomenhevosten SHKL Cupin finaali ja Kasvattajakruunu-alkueriä. Päivä alkaa kahdella Ponieliitti-lähdöllä, jotka ravataan jo ennen klo 13.

Eliitti-päivää voi viettää monella tavalla: katsomoravintola Pegasuksesta on näköalat paikat areenalle hyvän ruoan parissa, mutta kesäistä ravitapahtumaa voi viettää myös ulkoalueen VIP-teltassa. Luonnollisesti tilaa riittää muutenkin yleisöalueella. Lisätiedot ja varaukset ravintolapaikoille verkkokaupan kautta (sivun oikeasta laidasta).

Tervetuloa alkukesän kuumaan Kavioliiga-päivään!

Katsomoravintola Pegasuksen Eliitti-menu:

Vihersalaatti
Cesar-salaatti
Kasvispastasalaatti
Kirkas perunasalaatti
Lämminsavu lohta
Sipulisilliä

Ylikypsää häränrintaa punaviinikastikkeella
Broilerin paistileikettä
Mustapapupihvejä, paprika-jalopenohilloketta
Kermaperunaa
Lämpimiä kasviksia

Marjapiirakka, vaniljakastiketta

Eliitti-paikka Pegasuksessa 59 €/hlö sisältäen sisäänpääsyn raveihin, käsiohjelman ja ruokailut. Varaukset verkkokaupan kautta.

Ulkoalueen VIP-teltan Eliitti-menu:

Cesarsalaattia
Vihersalaatti
Coleslaw salaattia
Valkosipulimarinoituja oliiveja

Palvattua possua
Punajuuri-aurajuustopaistosta
Yrttiperunaa

Kahvi& pieni makea

Eliitti-paikka ulkoalueen teltassa 50 €/hlö sisältäen sisäänpääsyn raveihin, käsiohjelman, paikan alueella ja ruokailut. Varaukset verkkokaupan kautta.

Tutustu Eliitti-hevosiin täältä