Kuninkuusravit 100 vuotta

27.7.2024 12:00

Lähtölistat, poisjäännit ja ohjastajanvaihdokset
Välistartit
Tulokset

Suomen rakastetuin ravitapahtuma, Kuninkuusravit juhlivat 100-vuotisjuhlavuottaan Jyväskylän Killerillä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.7.2024. Tapahtuman päätähtenä on kansallisaarteemme suomenhevonen.

Kuninkuusraviviikonlopun pääkilpailuissa tammat kilpailevat Ravikuningattaren ja oriit Ravikuninkaan tittelistä. Osallistujat valikoituvat maamme parhaiden suomenhevosravureiden joukosta, ja jo osallistuminen pääkilpailuihin on monen ravi- ja suomenhevosihmisen suurin unelma.

Vuonna 2024 Kuninkuusravitapahtuma on rakenteeltaan kolmipäiväinen. Perjantaina tapahtumat käynnistellään ravien lisäksi perinteisen suomenhevosvarsahuutokaupan muodossa. Killerin erikoisuutena perjantaina ravataan myös Killerin oma suurkilpailu Killerin Eliitti. Lisäksi perjantain VIP-vieraita ovat kaikki tapahtumaan saapuvat lapset. Lauantaina alkaa jännitysnäytelmä kohti vuoden ravikuninkaallisten valintaa ensimmäisenä osalähdön muodossa. Koko tapahtuman kruunaa sunnuntain pääpäivä ja päivän lopulla Suomen ravivaltakunta saa uudet hallitsijat.

100-vuotisjuhlavuosi tuo mukanaan muistojen ja elämysten lisäksi juhlavuoden postimerkit ja Kuninkuusravien 100-vuotishistoriikin. Posti julkaisee postimerkit 8. toukokuuta ja juhlavuoden teos julkaistaan itse Kuninkuusravitapahtumassa.

Tutustu Kuninkuusraveihin osoitteesta www.kuninkuusravit.fi

Tärkeät linkit:
Kuninkuusravien tapahtumainfo
Liput Kuninkuusraveihin

Kuninkuusravit sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Instagram
X
TikTok

Haluatko mukaan rakentamaan tapahtumaa? Killerillä talkoillaan ahkerasti huhtikuusta 2024 alkaen. Tehtäviä riittää aivan varmisti kaikille halukkaille, niin ennen tapahtumaa, sen aikana kuin jälkeen. Talkoopäivät ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Pysy kärryillä! Tilaa Kuninkuusravien uutiskirje www.kuninkuusravit.fi sivun alapalkista.