Poniravit ja kirppis Killerillä

23.4.2023 12:00

Lähtölistat,
Välistartit
Poisjäännit ja ohjastajanvaihdokset
Tulokset
Käsiohjelma

Toimihenkilöt
Katospaikat

Koko ravipäivän videotallennus
Videotallennukset (joka lähtö erikseen)

Menossa mukana: Tikka Spikes, Konneveden Hys / Korpilahden Hys, Ravitalli Matti Riipinen, Laukaan Hys / Petäjäveden Hys, Topiron Ky / Keski-Suomen Rakennus ja Raudoitus Oy, Pihtiputaan Hys / Saarijärven Hys, Ala-Keiteleen Hys / Hankasalmen Hys, Uuraisten Hys / Killerin Eliitti la 10.6., Keski-Suomen Hevosenomistajat, Keuruun Hys / Kinnulan Hys.


Kevät ja kirppis! Poniravit! Aurinkoa!


Kirppis & Poniravit Killerillä sunnuntaina 23.4. - Vapaa pääsy!

Koko perheen tapahtuma klo 11 alkaen.

Sunnuntaina 23.4. kannattaa ottaa suunnaksi Killeri, sillä kirppiksen lisäksi voi samaan aikaan nauttia leppoisasta poniravien tunnelmasta.
Kahviopalvelut ja WC-tilat sisätiloissa Pegasus-rakennuksen alakerrassa.
Pegasuksen alakerran kahviosta saa kahvin, teen ja kaakaon lisäksi pientä suolaista ja makeaa, sekä puller pork ja vöner -täytteisiä pitaleipiä.

Tallikahvion lounas poniraveissa on makaronilaatikko, salaatit ja jälkiruoaksi vohveleita.

PONIRAVIT:
Sunnuntain ohjelmassa on myös poniravit, jotka alkavat klo 12, ja jossa ravien junioriurheilijat kilpailevat omissa sarjoissaan. Tässä on matalan kynnyksen mahdollisuus tulla tutustumaan raviurheilun kiehtovaan maailmaan. Killerin Ravinuoret järjestävät lisäksi oheisohjelmaa lapsille.

KIRPPIS:
Tule myymään tarpeettomaksi käyneitä tavaroita tai tee edullisia löytöjä. Myyntipaikkoja katsomorakennuksen sisällä sekä ulkona.
Sisämyyntipaikkoja on rajoitettu määrä hintaan 10 €, sisältää myyntipöydän.
Ulkomyyntipaikka 5 €.
Myyntipaikan voi lunastaa ennakkoon kotisivujen www.killeri.fi lippukaupasta tai ostaa paikan päällä. Sisämyyntipaikkoja rajoitettu määrä.
Saavuthan paikalle kartan mukaista reittiä.
Sisämyyntipaikoille pääsee klo 10.30 lähtien, tapahtuma alkaa klo 11.
Ulkomyyntipaikat ovat ns. takakonttikirppistyylillä, järjestysmiehet ohjaavat autot myyntipaikoille Pegasus-ravintolakatsomon eteen.
Tervetuloa kierrättämään, oli se sitten kotiin, lapsiin, rakentamiseen, koiriin, hevosiin, tai melkein mihin tahansa muuhun liittyvää.
Huomaathan, että tapahtuma on kirpputori, jossa ei voi myydä elintarvikkeita, eläimiä, aseita, pornografisia tai muuten siveellisyyttä loukkaavia tuotteita, tai harjoittaa ammattimaista myyntiä.