MT Ravinetti- hoitajaliiga jatkuu...

ma tammik. 10 17:16:00 2022

Killerin MT Ravinetti- hoitajaliiga kilpailtiin 2021 ensimmäisen kerran. Liigassa tilastoitiin hoitajittain heidän hoitohevosten starttaamista Jyväskylän Killerillä vuoden aikana ja kolme ahkerinta kilpailijaa palkittiin MT Ravinetin lahjoittamilla lahjakorteilla. Vuoden 2021 kolme menestyjää olivat Tiina Ala-Rantala, Anna-Kaisa Nikunlassi ja Anne Korpinen. MT Ravinetti, Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ja Keski-Suomen Ravirata onnittelevat! Lahjakortit toimitetaan voittajille postitse. Lue lisää v. 2021 liigasta tässä!

Hoitajille suunnattu kilpailuhenkinen sarja on otettu avosylin vastaan. Osallistujilta on tullut liigasta runsaasti positiivista palautetta. – On todella hienoa, että hoitajia huomioidaan tällä tavoin, arvostamme.

MT Ravinetti ja Killeri ovat kehittäneet hoitajaliigaa uusilla elementeillä kaudelle 2022. Hoitohevosten starttaamisesta palkitaan samaan tapaan kuin menneenä vuonna – kolme ahkerinta Jyväskylän Killerillä kilpaillutta hoitajaa palkitaan lahjakorteilla. Sen lisäksi uutena yhteistyökumppanina Back On Track arpoo hoitajaliigaan osallistuneiden kesken kuusi n. 100 euron tuotepakettia.

Edelleen MT Hoitajaliigaan tulee uutena osiona mukaan hoitohevosten voittojen määrä kaudella 2022. Kolme eniten ykkössijoja saavuttanutta hoitajaa palkitaan MT Ravinetin lahjoittamilla lahjakorteilla.

Keski-Suomen Ravirata, MT Ravinetti ja Keski-Suomen Hevosjalostusliitto toivottavat kaikki tervetulleiksi kilpailemaan Killerille!