Derbyradat yhteistyöhön

pe kesäk. 13 13:39:00 2014

Moni hieraisi varmasti silmiään kun luki 16.6. ravien kilpailukutsuja. Suuri Suomalainen Derby -sarja Killerillä? Kyllä, jatkossa Killeri ja Vermo ajavat Derby-sarjoja molemmille roduille.

Ensimmäisen kerran ajettava lämminveristen Derby -sarja kerää viivalle ilahduttavasti 14 osallistujaa, kun useat 3-vuotislähdöt ovat jääneet muualla todella vajaiksi. Kiitos hevosten valmentajille hyvästä avauksesta, näin pystymme tarjoamaan varsoille myös jatkossa hieman korkeammalla palkintotasolla ajettavia aloittelevien hevosen lähtöjä.

Yhteistyötä pyritään laajentamaan syksyn mittaan myös korkeampiin sarjoihin, joten nyt jos koskaan kannattaa varsa maksaa mukaan Keskisuomalainen Derbyyn. Vermossa tullaan ajamaan myös suomenhevosten sarjoja, missä ehtona on, että hevonen on maksettua mukaan derbyyn (ainakin ensimmäinen osamaksu).

Keskisuomalainen Derby kisataan tänä vuonna Killerillä lauantaina 30.8. Voittaja kuittaa muhkean 25 000 euron ensipalkinnon. Raveissa tullaan järjestämään paljon erilaista oheisohjelmaa, mistä tulee kesän aikana Killerin nettisivuille. Derbyraveissa on myös yritys-/markkinatori, mistä voi ostaa edullisesti niin hevostarvikkeita kuin muita paikallisia tuotteita. Tämä päivämäärä kannattaa merkitä jo kalenteriin ja saapua yksiin vuoden parhaimmista
raveista!

Maanantain 16.6. raveissa Killerillä on runsaasti oheisohjelmaa, mistä saa lisätietoa mm. pääportilta jaettavasta esitteestä.

Toivotamme kaikki ensikertalaiset ja vanhemmat konkarit lämpimästi tervetulleiksi!