Hoitajaliigassa johdon osalta ei muutoksia

ke 12. toukokuuta 2021 10.00.00

MT Ravinetti – hevosenhoitajaliigassa Anne Korpinen keikkuu edelleen johtopaikalla, mutta Merja Hartikainen nousi Anna-Kaisa Nikunlassin kanssa jakamaan kolmannen sijan. Kärkeen on vielä hieman matkaa, mutta se on saavutettavissa. Merja Hartikaisella starttasi yksi hoidokki Killerillä maanantai-illan raveissa.

(Kuvassa Easy Vocation, kuva: Suomen Hippos).

Easy Vocation on yhdeksänvuotias ruuna, joka on jaksanut puurtaa tasaista tahtia vuodesta toiseen seitsemän kilpailukauden verran. Startteja on kertynyt jo hieman yli sata, joista voittoja yhdeksän ja rahaa reilut 34 000 euroa. Ruuna tuntuu olevan kunnossa, koska autoennätys on tehty tämän vuoden huhtikuussa pinkomalla maili 1.13,2. Volttilähetys on menty aikaan 1.15,5. Hyvä harrastehevonen, joka kelpaisi varmaan monelle hoidokiksi ja miksei omaksikin.
Seuraavat ravit ajetaan Killerillä sunnuntaina 16.5. klo 13.

Killerin raviradalla Jyväskylässä järjestetään koko kilpailukauden 2021 ajan kestävä MT Ravinetti- hevosenhoitajaliiga. Kolme kärkisijoille noussutta hoitajaa palkitaan lahjakorteilla.
Palkitsemisperusteena on montako kertaa hevosenhoitaja kilpailee vuoden aikana hevosensa kanssa Killerin raveissa. Eniten kilpailukertoja kerännyt nousee kärkeen.

Tilanne MT Ravinetti- hoitajakisassa 11 ajetun kilpailupäivän jälkeen:

Anne Korpinen 12
Sara Pulkkinen 10
Merja Hartikainen 9
Anna-Kaisa Nikunlassi 9
Katja Kuhanen 8
Henna Torvinen 7
Riku Lehtonen 7
Tiina Ala-Rantala 7
Jenni Porokka 6
Katja Ampuja 6
Petra Sulkunen 6
Maarit Huttunen 5
Tuula Tiihonen 5
Laura Raivio 5
Emilia Nevala 5
Tanja Hauru 5
Terhi Kotilainen 5
Karin Ahonen 5
Henna Järvinen 4
Elina Sillanpää 4
Kirsi Simi 4
Jenni Mörsky 4
Sanni Koistinen 4
Rosita Blom 4
Marjo Tanninen 4
Paula Keränen 4
Salla Rampanen 4
Saara Eerola 4
Sirpa Koivisto 3
Sari Räisänen 3


muut vähemmän kuin 3

Huomioitava, että kaikilla hevosilla ei ole hoitajaa järjestelmissä.

Hoitajaliigan järjestävät Jyväskylän ravirata ja Keski-Suomen hevosjalostusliitto yhteistyökumppaninaan Maaseudun Tulevaisuuden julkaisema MT Ravinetti.

Ravinetti.fi on uuden ajan ravimedia. Sieltä löydät tuoreet uutiset, kattavat taustajutut, viikon pääravien vihjeet, blogit. Raveista. Rakkaudella.