Kajaanissa kajahti Juulille voittolaulu

ti syysk. 01 11:02:00 2020Sunnuntaina Juuli matkasi Kajaaniin kokeilemaan ensimmäisen kerran auton takaa lähtöä ja lyhyttä matkaa. Kajaanissa aurinko paistoi muutoinkin kuin taivaalla, kun tamma pisteli hienosti menemään, ylittäen maalilinjan ensimmäisenä.

Auton takaa päästiin mukavasti liikkeelle ja heti alkuun ympärillä tapahtui, kun muutamat kilpakumppanit laukkailivat. Tamma sai hyvän paikan johtavan takaa. Lähdön numerot 4 ja 7 ottivat pienen spurtin keskenään, mutta Juulin ohjastaja Janne Räisänen malttoi ajaa Juulilla omaa juoksua, antaen näiden purkaa turhat paineet kahdestaan ja niinhän siinä kävi, että kaksikko ei jaksanut vetää loppuun saakka, vaan maalisuoralle tultaessa tilanne oli jo tasoittunut. Loppusuoralla Hurrikaanitamma pisteli ohi ja voittajana maaliviivan yli.

Nyt siis Juulin ennätys lyhyeltä matkalta on 16,7. Rahaa tilille napsahti 800 € ja kootiin tuomisena saatiin uusi loimi.
Sekä ohjastaja, että valmentaja Tanja Soukka olivat tyytyväisiä tamman suoritukseen. Nyt pitää vain löytää sopivia sarjoja ja jatkaa kilpailemista.
Videotallennus lähdöstä löytyy täältä!Lisätietoja: jyp.raviliiga(at)gmail.com