Kansansuosikki sai ensimmäisen kutsun Killerin Eliittiin

ma toukok. 13 15:00:00 2024Viime kesänä uudistunut Killerin Eliitti ravataan tänä vuonna poikkeuksellisesti osana Kuninkuusraveja perjantaina 26.7. Kyseessä on toista kertaa peräkkäin 4- ja 5-vuotiaille lämminverisille rajattu kutsukilpailu, jossa kilpailumatka on 2140 metriä ja ykköspalkinto 17 000 euroa.

Ensimmäisen kutsun huippulähtöön on saanut Amazing Player, joka on ravannut viime kuukausina tiensä ravikansan sydämiin. “Aimo” on ihastuttanut huippusuorituksillaan ja omistaja-valmentaja Irina Sarin iloisilla esiintymisillään.

“Halusimme kutsua ensimmäisen Eliitti-hevosen jo hyvissä ajoin ja jatkuvasti hyviä suorituksia tekevä Amazing Player oli selkeä valinta”, Killerin toimitusjohtaja Miika Lähdeniemi kertoo.

Amazing Player on viisivuotias ruuna, jonka Irina Sarin omistaa ja on kasvattanut yhdessä Pasi Rytkösen kanssa. Hevosella on urallaan 48 kilpailua, joista 12 voittoa ja 127 850 euron voittosumma.

Killerin Eliittiin kutsutaan kaikkiaan kymmenen hevosta. Eliitti on vuodesta 1975 alkaen ravattu Killerin perinteinen suurkilpailu. Vuonna 2023 Eliittiin tehtiin sääntömuutos, jonka myötä kisa rajattiin nuoremmille ikäluokille ja kilpailumatka piteni 2140 metriin.