Kari Puosi Toton Suomen mestariksi

ma marrask. 25 12:58:00 2019Toto-pelien Suomen mestaruus ratkaistiin lauantaina 23.11. Jyväskylän raveissa. Voiton vei nakkilalainen Kari Puosi, joka voitti 14 664 euron potin. Puosin voiton suhteen ratkaisevat onnistumiset tulivat Kaksarista hevosilla Salli Sorjonen ja Humiseva
.

- Teroilla mentiin tänään. Hyvä ystäväni Tero E. Mäenpää antoi vinkkiä Salli Sorjosesta ja toinen vinkki tuli Tero Lahtiselta, joka voitti Humisevalla. Viimeisessä lähdössä pelasin ohi T.Rexistä, ja näin tämä sitten meni. Olen kyllä yllättynyt ja ilahtunut! tuore mestari kommentoi.

- Tänään oli hyvä pelifiilis, kun eilen Forssan raveissa meni niin hyvin. Ajoin Pilvenmäellä eilisiltana voiton Laylalla ja sanoin sitten, että kai minä voitan Toton Suomen mestaruudenkin, Puosi nauraa.

Taitavan totokansan mestari Kari Puosi ei kuvaile itseään erityisen aktiiviseksi totoajaksi.

- Seuraan kyllä paljon raveja, mutta enemmänkin urheilumielessä. Pelaan kyllä totta kai, mutta pienillä panoksilla enkä ole sillä tavalla peluri kuin monet muut täällä. Vähän itse asiassa hämmentää tämä voitto, että osui näin hyvä tuuri kohdalleni.

Toto-pelien Suomen mestaruus ratkaisiin nyt 19. kerran. Kilpailussa toiseksi sijoittui espoolainen Toni Niemistö ja kolmanneksi voitajan tavoin nakkilalainen Jouni Toroska. Niemistö sai 10 220 euron palkintopotin ja Toroska 7 110 euroa.

Molemmat ovat tunnettuja ravivihjeiden tekijöitä.