Keskisuomalainen Derby on lauantain 20.8. kohokohta

su elok. 14 11:00:00 2022

Killerin loppukesän klassikko Keskisuomalainen Derby on lauantain 20.8. kohokohta. Mikä uljaista suomenhevoslahjakkuuksista vie arvostetun Derby-voiton ja 36 000 euron ykköspalkinnon? Tämä on nähtävä paikan päällä!

Suomenhevosten Derby on järjestetty Killerillä vuodesta 1975 saakka. Yksi hevonen voi voittaa viisivuotisikäluokan tärkeimmän kilpailun vain yhden kerran. Onnistumiseen tarvitaan pitkäjänteistä hevosjalostusta, tavoitteellista valmennusta ja ennen kaikkea hyvä hevonen. Derby-finaalin kaikki 12 osallistujaa ovat onnistujia, mutta vain yksi voi voittaa. Finalistit ratkotaan torstain 11.8. kahdessa karsintalähdössä.

Kavioliiga-ravien yhteydessä nähdään tukku muitakin mielenkiintoisia lähtöjä. Heti lauantaipäivän alussa juostaan A- ja B-ponien Poniderbyt. Niiden jälkeen ohjelmassa on 11 hevoslähtöä, joista ensimmäinen starttaa klo 13.07.
Keskisuomalainen Derbystä voi nauttia ulkona tai sisällä ja yksin tai porukalla. Näköalapaikat löytyvät katsomoravintola Pegasuksesta, mutta hyvät näkymät ovat myös maalipaalun tuntumaan rakentuvassa Pork’n beer –paviljongissa. Katsomoalueella palvelevat lisäksi mm. Pegasus-rakennuksen alakerran kahvio sekä Pub Ponserin ulkoalue.

Nautitpa Derbysi millä konseptilla tahansa, lippu kannattaa hankkia ajoissa. Tutustu tarjontaan ja osta lippusi Killerin verkkokaupasta!


Lähtöradat lauantaina 20.8.2022:
Katso video lähtöratojen valintatilaisuudesta tässä!