Keskisuomalainen Derbystä tuli paikallisten hevosten mittelö!

la elok. 20 18:01:00 2016


Äänestäjä ja Harri Kotilainen voitti vuoden 2016 Keskisuomalainen Derbyfinaalin Killerillä. Kuva: Merja Ahola-Turpeinen.

Harri Kotilaisen valmentama ja ohjastama 3 Äänestäjä nappasi auton takaa keulat, ruuna veti keulassa reipasta vauhtia ja vastasi 22-vauhtisessa lopetuksessa varmaan voittoon. 2 Evartti nousi 3. ulkoa kolmannelle kierros jäljellä ja eteni loppukaarteen alussa johtavan rinnalle, mistä kamppaili rehdisti toiseksi. 1 Lilin Jytky laukkasi lyhyesti lähtöön, mutta sai asemat 2. sisältä. Maalisuoralla ori pudotti Open Stretchille, mutta tuli kuitenkin vain seuraillen kolmanneksi.

Lähdön tulokset tässä! Maalikameran kuva tässä! Videotallennus tässä!

Ravakka ukkoskuuro kasteli Killerin radan 5. lähdön aikaan, mutta kavioura ei muuttunut juurikaan raskaammaksi. Läminveristen kovimmassa lähdössä 3 Workout Wonder näytti jäävän pussiin 3. sisälle, mutta sai kiritilaa maalisuoran alussa ja kiri viime metrit tuulispäänä ja ehti vielä voittoon jo karkuun ehättäneestä Edward Alesta. Ravikuningatar Saaga S laukkasi lähtöön, eikä yltänyt takaa enää kärkisijoille. 5 Köppinen jyräsi johtavan rinnalta niukkaan voittoon ennen ulkoa kirinyttä A.T. Viskua. Killerin ravikausi jatkuu keskiviikkona 31.8. klo 12 lounaravien merkeissä.