Killerin alueen hevosammattilaisille oma yhdistys

pe heinäk. 28 10:23:00 2023

Keski-Suomen raviradan Killerin alueen raviammattilaiset ovat vuosien ajan kokoontuneet epävirallisissa yhteistapaamisissa, mutta nyt toiminta on laajentumassa ja saamassa astetta virallisemman muodon. Torstai-iltana 27.7. pidettiin Team Killerin yhdistyksen perustava kokous.

Seuraavaksi Team Killeri rekisteröityy yhdistykseksi, jonka puheenjohtajaksi perustava kokous valitsi laukaalaisen ammattiravivalmentaja Matti Riipisen. Hallitukseen valittiin lisäksi Janne Jääskeläinen, Petri Parkkonen, Anne Takapuro ja Tiia Vehviläinen.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää pää- tai sivutoimisesti hevosurheilua Keski-Suomen alueella harjoittavien henkilöiden etua ja yhteisöllisyyttä sekä hevosalan toimijoiden asemaa Keski-Suomessa. Jäsenenä voi olla yksityishenkilö tai yritys.

“Toivomme, että hevosalan ammattilaiset lähtevät laajasti toimintaan mukaan. Kyseessä ei ole pelkästään ravivalmentajien yhdistys, vaan toivomme mukaan esimerkiksi hevoshierojia ja kengittäjiä ilman lajirajoja”, Matti Riipinen painottaa.

Yhdistyksen suunnitelmissa on järjestää jäsenilleen yhteisiä koulutus-, verkostoitumis- ja virkistystilaisuuksia. Killerin ravirata on mukana tukemassa toimintaa, mutta yhdistys toteuttaa itsenäisesti tehtäväänsä.

Jäsenyydestä kiinnostuneet keskisuomalaiset hevosammattilaiset voivat olla yhteydessä sähköpostitse toimisto(at)killeri.fi tai puheenjohtaja Matti Riipiseen.