Killerjärvi kutsuu!

pe maalisk. 22 16:00:00 2024

Killerjärvi kutsuu! Näin mainostettiin Keskisuomalaisessa ensimmäisiä Killerjärven raveja toukokuussa 1974. Nyt puolestaan kutsumme kaikki Killeri 50 vuotta –juhlaraveihin helatorstaina 9.5.2024 klo 15. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kakkukahvit tarjotaan. Vielä viidenkymmenen vuoden jälkeenkin Killerille muuten pääsee mm. linja-autolla numero 1 eikä sijaintikaan ole muuttunut.50-vuotisjuhlaraveja varten teemme katsomotiloihin näyttelyä mm. vanhoista valokuvista ja käsiohjelmista. Löytyykö sinulta arkistojen aarteita, joita voisit tuoda näytille? Nyt varastoja penkomaan!

Juhlanäyttelyä varten oivia löytöjä voivat olla esimerkiksi vanhat Killerillä otetut valokuvat tai videot, käsiohjelmat erityisesti 1970-luvulta, entiset Killeri-asusteet, ajopuvut tai muu mielenkiintoinen ravirekvisiitta. Haluamme tuoda viisikymppisillä esille muistoja vuosikymmenten varrelta monipuolisesti.
Mikäli potentiaalista näytille pantavaa löytyy, voit olla yhteydessä Sari Kivelään soittamalla tai Whatsapp-viestillä numeroon 040 3288 620.