LähiTapiola Killerin Eliitti lauantaina 6.6.

la toukok. 23 08:15:00 2020

LähiTapiola Killerin Eliitin lippujen ennakkomyynti alkaa ti 2.6. klo 10, "Osta lippuja" -linkki sivun oikealla reunalla. (Valitettavasti palvelu ei toimi vanhassa Internet Explorer -selaimessa.)

LähiTapiola Killerin Eliitin pääsylippuja voit ostaa ainoastaan nettisivujemme kautta. Huom. lippuja on rajoitettu määrä! Sisääntuloporteilla ei ole lipunmyyntiä ja vain verkkokaupan ennakkoliput oikeuttavat sisäänpääsyyn. Valitettavasti emme voi tiukan yleisörajoituksen ja kiireisen aikataulun vuoksi päästää portilta sisään kausikortilaisia Eliittiraveissa.

Ravien aikaiset palvelut toimivat pääsääntöisesti ulkotiloissa. Vanhan katsomorakennuksen länsipäädyssä on terassi ja alueella toimii grilliteltta.
Kahviopalvelut toimivat Pegasusrakennuksen alakerrassa "take away" -periaatteella. Mukaan kannattaa ottaa oma retkituoli, josta voit seurata radan tapahtumia aitiopaikalla.

Me huolehdimme ravitapahtuman yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä.
Muista, että sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin!
Järjestysmiehet valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita. Käsidesejä kannattaa käyttää yleisö- ja wc-tiloissa ahkerasti ja jos yskittää, niin muista suojata suusi.
Huom.! Tallialueen ja yleisöalueen välillä ei saa missään tilanteessa olla läpikulkua!

Toivotamme mahtavaa ravipäivää kaikille, nauttikaa!

Lisätietoa ravipäivästä tässä!


Median akkreditointi:

Ravikilpailuihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse suoraan raviradalle. Ilmoittautuessa tulee kertoa media, jota toimija edustaa.
Kesäkuun alusta alkaen ravikilpailuissa on mahdollista tehdä haastatteluita turvaetäisyydet huomioiden. Haastatteluita voidaan tehdä myös puhelimitse ja kilpailijoiden yhteystietoja löytyy mm. Hippoksen Heppa-järjestelmästä. Ravirata ja Hippoksen viestintäosasto auttavat mielellään kilpailijoiden tavoittamisessa.
Valokuvaajien ja tv-kuvaajien saapuminen ravikilpailuihin on akkreditointikäytäntöä noudattaen mahdollista, ja kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden.
Lisätiedot media-asioissa: toimisto(at)killeri.fi, Puh. 010 3210260