Magic Monday 15.1.

ti jouluk. 12 13:10:00 2017

Uusi vuosi toi tullessaan Suomeen täysin uudenlaisen Toto-pelin, kun Toto65-kilpailut ravataan maanantai-iltaisin kahdella radalla vuoron perään. Toto65-kohdelähdöt viedään läpi noin tunnissa. Tammikuun maanantain T65-pelissä on myös jaossa 50 000 euron jackpot.

Magic Mondayksi ristitty uusi tapahtuma ottaa paikkansa ravikalenterissa tammi-maaliskuussa ja loka-joulukuussa. Ensiesitys nähtiin heti 1. tammikuuta, jolloin kierroksen isäntiä olivat Kaustinen ja Kouvola.

Ma 15.1. on Jyväskylän vuoro isännöidä tapahtumaa Lappeenrannan kanssa
. Kummallakin paikkakunnalla ravataan kuusi lähtöä, joista kummaltakin radalta kolme on maanantain uutuuspelin kohteina. Ravien lähdöt ajetaan vuoron perään järjestävillä radoilla niin, että tapahtuma etenee vauhdikkaasti kahdella raviradalla muodostaen kahdentoista lähdön elämyksen.

Killerin 15.1. Magic Monday raveihin Veikkaus-kortilla vapaa pääsy itselle ja kaverille (pääsylippu yli 16-vuotiailta 6 €). Pegasus-rakennuksen alakerran kahviossa Veikkaus-kortilla kahvi ja pulla kahdelle yhden hinnalla!

Magic Monday tuo raveihin myös takaisin urheilupelien Päivän Parin -pelin. Päivän parin peliaikaa on maanantaisin noin klo 20:05:een asti.

Lisätietoa ravipäivästä tässä!