Mainosaita on uudistettu...

ti syysk. 19 15:55:00 2023


Olettekos pistäneet merkille? Killerin raviradan takasuoran mainosaita on kokenut uuden tulemisen. Runko ja taustalevyt on vaihdettu ja tulos on siisti ja jälki komeaa. Työstä on kiittäminen talkooporukkaa, joka on ollut ammattitaitoista ja asiasta oikeasti innostunutta. Työ joutui yllättävän nopeasti - siinä ei nokka kauaa tuhissut. Kiitos kaikille työhön osallistuneille! Siitä on hyvä jatkaa uudella talkoovimmalla kohti kunkkareita...



Kuninkuusravit juhlivat 100-vuotista taivaltaan Jyväskylän Killerillä 26.-28.7.2024. Ennen Kuninkuusraveja on paljon tehtävää, johon tarvitsemme innokkaiden talkoolaisten apua. Työt painottuvat kevääseen ja kesään 2024, mutta jo tulevan talven aikana on luvassa puuhaa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan oman ehtimisen ja jaksamisen mukaan.



Ilmoittaudu talkooinfon postituslistalle ilmoittamalla yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimisto(at)killeri.fi. Lähetämme tietoa talkoista ja muutenkin Killerin tapahtumista lokakuusta lähtien keskimäärin kerran kuukaudessa.
Tulevasta talkoovimmasta tullaan palkitsemaan jokaista osallistujaa.