Metsäravit tarjosivat huikeita mittelöitä

ke jouluk. 07 09:48:00 2016

Metsäravit la 3.12. tarjosivat jälleen huikeita mittelöitä - Kausi jatkuu pe 16.12. Omistajaraveilla.


Polara (6) ja Vihin Mahti (1). Kuva: Merja Ahola-Turpeinen.

Kotiradan hevosten Polaran ja Tähen Toivomuksen kamppailu oli yksi lauantaipäivän odotetuimpia, hevosten välistä taistoa loppusuoralla ei kuitenkaan nähty, sillä Tähen Toivomus puutui johtaneen Polaran rinnalta jo maalisuoran alussa. Uuden haasteen Polaralle heittikin 2. sipäparissa matkannut Vihin Mahti. Hannu Torvisen ohjastettava kiri Open Stretchiä pitkin ja tarjosi suurelle suosikille tiukan vastuksen.

Viidennessä T76-kohteessa saatiin jättiyllättäjä kun kotiradan Hogwarts Express kiri voittoon sisäpareista nappijuoksun päätteeksi, sen peliprosentti oli ainoastaan 0,4. Finn-Tack Kasvattajakruunuissa ei nähty suuria yllätyksiä. Callela Lisbeth hallitsi tammojen puolella lähtöä alusta loppuun ja oriitten ja ruunien puolella Gravy Train Web eteni alkumatkasta johtoon ja veti porukkaan varmoin ottein perille saakka.
Kaikki lauantain tulokset tässä ja Hogwarts Expressiin liittyvät haastattelut tässä!

Tämän vuoden totoravikaudesta Killerillä on jäljellä kahdet ravit. Seuraavan kerran kisataan pe 16.12. Omistajaravien parissa. Keski-Suomen Hevosenomistajat ry tarjoaa jäsenilleen maksuttoman ruokailun Ravintola Pegasuksessa, mukana menossa on myös Joulupukki!
Seuraavana päivänä, la 17.12. ajetaan sitten poniraveja klo 12. Ravivuosi päättyy pe 30.12. lounasraveilla.