Miika Lähdeniemi on uusi toimitusjohtaja

la toukok. 14 09:58:00 2022Keski-Suomen raviradan Killerin toimitusjohtajan paikkaa haki kaikkiaan 11 tehtävästä kiinnostunutta. Tasokkaiden hakijoiden joukosta valikoitui raviväelle tuttu nimi, Miika Lähdeniemi. Hän on toiminut Vermon kilpailupäällikkönä ja siirtyy nyt luotsaamaan Killerin maakuntarataa. Työrupeama käynnistyy kesäkuussa Killerin Eliitin aikoihin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Miika Lähdeniemen uudeksi toimitusjohtajaksi, toteaa Killerin tuore puheenjohtaja Tiina Eskonen.
– Hänellä on erityisen vankka tuntemus raviurheilusta ja usean vuoden kokemus Vermon kilpailupäällikön vaativasta ja kiivasrytmisestä työstä. Monipuolisena osaajana hän hallitsee myös markkinoinnin sekä viestinnän nykytrendit ja välineet. Kun tähän yhdistetään Miikan vahva intohimo lajia kohtaan, hallituksemme teki yksimielisen valinnan. Tuoreiden voimien myötä Killerillä laitetaan uusi vaihde silmään ja ryhdytään kehittämään arkea, mutta pitkän tähtäimen fokuksemme on Kuninkuusraveissa kesällä 2024, Eskonen paaluttaa.

Opiskeluaikoina Jyväskylässä vaikuttanut Lähdeniemi on innostunut uudesta elämänvaiheesta. - Tuntuu hienolta palata tuttuun kaupunkiin ja jatkaa työskentelyä rakkaan raviurheilun eteen. Uudistuneella joukkueella kääritään hihat ja uskotaan raviurheilun vetovoimaan. Yhteisöllisyys on lajin valttikortteja ja koko Keski-Suomen raviväkeä tarvitaan, jotta haastavien koronavuosien jälkeen päästään porukalla noususuuntaan. Silloin meillä on edessä 100-vuotisjuhlavuoden arvoiset Kuninkuusravit vuonna 2024, jolloin myös Killeri juhlii 50-vuotista taivaltaan, Miika Lähdeniemi avaa tulevaa.

Miika Lähdeniemi (31) on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Ennen Vermon kilpailupäällikön tehtävää hän perusti Ravinetin ja työskenteli mm. Kuninkuusravien 2014 & 2017 sekä Hevoset Kaivarissa 2017 viestintätehtävissä.