Mr Stahl ensimmäinen kiinnitys Killerin Eliittiin

pe huhtik. 28 09:05:00 2023Viisivuotiaan Mr Stahlin taustavoimat ovat vastanneet myöntävästi kutsuun Killerin Eliittiin, joka ravataan lauantaina 10. kesäkuuta. Killerin Eliitti on tänä vuonna 4- ja 5-vuotiaille lämminverisille rajattu kutsukilpailu, jonka ykköspalkinto on 25 000 euroa.

Urjalalaisen Ville Mäkelän valmentama Mr Stahl on tehnyt vahvan alkukauden, sillä oriilla on tältä vuodelta seitsemästä kilpailusta neljä voittoa eikä se ole kertaakaan jäänyt kolmen parhaan ulkopuolelle. Tuorein voitto tuli keskiviikkona Vermosta jämäkällä tyylillä.

“Mr Stahl hätyytteli jo viime vuonna ikäluokan kärkihevosia ja on jatkanut vahvaa nousua sen jälkeenkin. Se sopii mainiosti Killerin Eliittiin, joka on nuorten nousevien ravurien suurkilpailu tänä vuonna”, Killerin toimitusjohtaja Miika Lähdeniemi sanoo.

Mr Stahlin omistavat Goljat Stable & Jm Auto- ja Tavarakauppa, kasvattajat ovat Juuja Stable & T.T.R. Stable ja hevosta hoitaa Inka Haatainen.

Eliittiin on kutsuttu myös Seinäjoki Racessa vahvasti neljänneksi taistellut Shackhills Twister, joka jatkaa seuraavaksi kansainvälisissä tehtävissä Finlandia-Ajossa.

Killerin Eliittiin kutsutaan kaikkiaan kymmenen hevosta. Kahdesta lähdöstä on voittajalle luvassa varma kutsu: Eliitti-katsastukset ajetaan Killerillä maanantaina 22. toukokuuta ja Vermossa keskiviikkona 31. toukokuuta.

Ensimmäisen kerran jo vuonna 1975 järjestetty Killerin Eliitti uudistui tälle kesälle Suur-Hollola-Ajon sääntömuutoksen vauhdittamana. Lisää taustaa voi lukea tästä linkistä.


Mr Stahl tähtää kesäkuun Killerin Eliittiin. Kuva: Pekka Salonen