Muutoksia liikenteessä ja tallialueella

ke toukok. 08 16:12:00 2024

Killerin alueella rakennetaan uutta valjastuskatosta ja naapuritontilla pyörii Suomen Tivoli. Nämä aiheuttavat poikkeusjärjestelyitä helatorstain Killeri 50 vuotta -juhlaraveissa.Kilpailijoille:

Kaikkien kilpailijoiden on ajettava tallialueelle Keuruun puoleisesta sisäänkäynnistä, sillä pääsisäänkäynnin kautta ei pääse ajamaan tallialueelle tivolin takia.

Uuden A1-katoksen rakentamisen myötä valjastuspaikkoja on tilapäisesti huomattavasti vähemmän. Toivomme teiltä ymmärrystä ja yhteispeliä, jotta saadaan kaikille onnistunut ravipäivä.

Katospaikat on jaettu tiiviimmin (jaetut katokset lähdöt 1 & 7, 2 & 8 jne.). Näin saimme kaikille osallistujille valjastuskatospaikan.

Pesupaikoista käytössä ovat B-hallien sekä A3-hallin pesupaikat. Huomaattehan, että C-katoksen pesupaikat on otettu tällä kertaa valjastuspaikoiksi.

Koska kaikki hevosautot eivät mahdu käytössä olevien katosten eteen, tallialueelle on merkitty P-alueita katosten läheisyyteen. Niitä kannattaa käyttää hevosautojen pysäköintiin.

Yleisölle:

Pysäköintitilaa ei ole tällä kertaa Buugin asvalttialueella laisinkaan Tivolin myötä. Pääportin kautta katsomoalueelle pääsee vain jalan kulkeva ja pyöräilevä yleisö.

Omalla autolla saapuvat ajavat Keuruun puoleisesta liittymästä autokatsomoalueelle. Pysäköintitilaa löytyy rajatusti myös loppukaarteen takana olevalta asvaltoidulta alueelta, jonne liikenteenohjaajat opastavat tarvittaessa.

Killerille on kätevää saapua Jyväskylän Liikenteen linja-autovuoroilla 1 ja 2.