Naisenergialla hallituksen johtoon

ke huhtik. 27 22:30:00 2022Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Tiina Eskonen on valittu Keski-Suomen Ravirata Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi yhtiön varsinaisessa kokouksessa, joka pidettiin tiistaina 26.4.

Tiina Eskonen on toiminut kolme vuotta Killerin raviradan hallituksen aktiivisena jäsenenä, joten puheenjohtajaksi ryhtyminen oli hänelle luonnollinen jatkumo yhteisen tekemisen tiellä. Eskosella on kotoa peritty vankka hevostausta, koska siellä oli myös hevosia aikoinaan. Raviurheilu ja kasvatustoiminta tulivat näin jo nuoresta asti luonnolliseksi osaksi elämää. Tiina Eskosella on Laukaassa ja Kuopiossa hevosklinikat, joita hän johtaa. Lisäksi hänellä on useita ravihevosia ja hän on mukana monessa hevoskimpassa. Eskonen kasvattaa myös suomenhevosia sekä lämminverisiä ravihevosia, joita hänelle syntyy keskimäärin yhdestä kahteen kappaletta vuosittain. Killerin raveissa hän on toiminut kilpailueläinlääkärinä tarvittaessa.

Riitta Kontro puolestaan valittiin uutena jäsenenä raviradan hallitukseen. Siviilityötä Kontro tekee TopIron Ky:ssä, joka on heidän perheyrityksensä. Riitta Kontrolla on kotona lämminverisiä ravihevosia, joita hän pienimuotoisesti kasvattaa. Kontro on toiminut Killerin raveissa toimihenkilönä jo peräti 25 vuotta erilaisissa tehtävissä.

Hallituksessa erovuorossa olleet Sirpa Nurminen ja Pekka Hämäläinen valittiin uudelleen jatkamaan tehtäväänsä.
Hallituksen jäsenille ja radan toimitusjohtajalle myönnettiin vastuuvapaus viime kauden tileistä ja toiminnasta.