Pronssidivisioona-karsinta maanantai-illan ravien kohokohtana!

to lokak. 29 11:02:00 2015

Killerin ravikausi jatkuu maanantaina Toto4-raveille klo 18. Illan 7. lähtö on Pronssidivisioona karsinta, missä kovat lämmimveriset mittelevät 1500 euron ykköspalkinnosta ja karsintapisteistä 5.12. Metsäraveissa ajettavaan finaaliin.

Ilta alkaa 2-vuotiaiden lämminveristen Nuorten Sarjalla klo 18.10. Toto4-peli käynnistyy 4. lähdöstä n. klo 19.20. Toto4-avauksessa on mukana montelähdöissä kohahduttanut Wish Upon A Black.


Kuva: Hannu Nelimarkka.

Karoliina Sinkkilän valmennettava juoksee pitkästä aikaa kilpaa kärryt perässä. Ori tunnetaan todella kuumana pakkauksena ja menestystä on tullut tähän mennessä vain montesta, missä hevonen on ollut paremmin hallittavissa ja pysynyt rauhallisempana. Vauhdit oriilla ovat hurjat ja kärrylähtöä seurataan suurella mielenkiinnolla.


Wish Upon A Black menossa kesällä uimaan ponin kanssa. Kuva: Karoliina Sinkkilä.

Karoliina Sinkkilän odotuksia Killerin lähdöstä: WUB tuli minulle noin 8kk sitten kun sillä oli hankaluuksia toimia kärryjen kanssa. Hevosen psyykettä on kehitetty rauhassa montelähtöjen avulla. Toivon ehdottomasti selkäjuoksua sillä hevosen suurin ongelma on vauhdin jääminen päälle joka on erittäin todennäköistä mikäli hevonen joutuu juoksemaan keulassa. Päätavoitteena on ehjän juoksun saaminen mutta kapasiteettinsa puolesta hevonen pystyy kyllä voittamaankin tämän lähdön.