Suomenhevoseliitin kaksi kirkkainta tähteä Killerin opiskelijaraveissa

ke huhtik. 12 12:18:00 2023

Kuninkuusraviareena 2024 ylpeänä esittää: Evartti vs. Parvelan Retu kauden avauskilpailussa! Suomenhevoseliitin kaksi kirkkainta tähteä kohtaavat ensi tiistaina 18.4. Killerin raveissa. Molemmilla huipuilla on edessään kisakauden 2023 avausstartti, jota seurataan suurella mielenkiinnolla.

Lähdön kovan kuusikon täydentävät Aatsi, Ellin Sisu, Koskelan Akseli ja Hallan Poika. Illan kiistatta kiehtovin kohtaaminen ajetaan tiistain lähtönä 5 klo 19.31.

Katso Evartin hiitti  (ti 11.4.) ja Jutta Ihalaisen haastattelu tässä!
Katso myös Matti Riipisen kommentit ti 18.4. ravien valmennettavista tässä!
Tiistaina on luvassa myös opiskelijaravit, joihin on opiskelijakortilla vapaa pääsy.
Ohjelmassa on mm. rastikierros, opiskelijaystävällisiä hintoja ravintolapalveluissa sekä illan huipentava opiskelijoiden kärrynvetokilpailu kaviouralla. Ravien seuraamisen lisäksi nopeimmat pääsevät jopa itse kaviouralle, sillä illan huipennuksena päästellään opiskelijoiden kärrynvetokilpailu.

Siinä kilpakärryt ovat oikeat, mutta kärryjen edessä ovat hevosten sijaan opiskelijat. Tarjolla on lisäksi opiskelijaystävällisiä hintoja ravintolapalveluissa sekä rastikierros, jossa pääsee tutustumaan ravien saloihin. Ja vaikka opiskelijaraveista puhutaankin, luonnollisesti tapahtumaan ovat tervetulleita ihan kaikki opintosuoritusotteeseen katsomatta...

Muille kuin opiskelijoille pääsyliput tapahtumaan 6 €. Katsomoravintola Pegasus, Tallikahvio sekä Pegasus-rakennuksen alakerran kahvio palvelevat tuttuun tapaan kaikkia ravikävijöitä. Pegasusravintolaan ei ole erillistä sisäänpääsymaksua.
Ravintola Pegasuksesta tarjolla tortillabuffet, hinta ennakkoon ja paikan päällä opiskelijakortilla 15 €, muutoin 18 €. Tortilla buffetissa laaja salaattipöytä, lämmin kana ja lihaton proteiini, sekä tortillalettuja ja tacokuoria.

Lisätietoa ravipäivästä tässä!

Tervetuloa tasokkaan raviurheilun pariin Killerille tiistaina 18.4.!