Tiina Ala-Rantala nappasi jälleen kaksi pistettä

la 12. kesäkuuta 2021 22.00.00

Ero johtavaan kiristyy. Anne Korpinen on niukasti vielä johdossa MT Ravinetti – hevosenhoitajaliigassa, mutta takaa tullaan ja kohta käännetään Open Stretch:ille. Tiina Ala-Rantala nousi toiseksi, kun hänen kaksi hoidokkiaan starttasi Killerin Eliitti-raveissa. Molemmat norjalaiset juoksivat kylmäveristen päälähdössä Killerin Kimarassa ja loppusuoralla jo näytti, että Nyland tulee ja voittaa koko lähdön, mutta sitten tuli harmittava laukka viimeisellä satasella ja hylkäys sijalta kuusi. ”Hevonen on ilmeisesti arka äänille ja niinpä viime startista opittiin, että korvahuppuja ei vedellä. Nyt korviin laitettiin vielä huppujen lisäksi pumpulit, mutta niin vain laukka tuli. Ajoin Santtu Raitalan Evarttia vastaan, koska pidin sitä suurimpana uhkana”, valmentaja-ohjastaja Antti Alala-Rantala kertasi lähdön tapahtumia. Tallikaveri Sjö Kongen oli lopulta samassa lähdössä Hannu Hietasen ajamana hyväksytysti kuudes ajalla 1.24,6.

Seuraavat ravit ajetaan Killerillä tiistaina 29.6. Juniorikypärät -osalähtö & Cartivet Meeting –karsintaravien merkeissä.

Killerin raviradalla Jyväskylässä järjestetään koko kilpailukauden 2021 ajan kestävä MT Ravinetti- hevosenhoitajaliiga. Kolme kärkisijoille noussutta hoitajaa palkitaan lahjakorteilla.
Palkitsemisperusteena on montako kertaa hevosenhoitaja kilpailee vuoden aikana hevosensa kanssa Killerin raveissa. Eniten kilpailukertoja kerännyt nousee kärkeen.

Tilanne MT Ravinetti- hoitajakisassa 13 ajetun kilpailupäivän jälkeen:

Anne Korpinen 12
Tiina Ala-Rantala 11
Sara Pulkkinen 10
Merja Hartikainen 9
Anna-Kaisa Nikunlassi 9
Jenni Porokka 9
Katja Kuhanen 8
Kirsi Simi 7
Riku Lehtonen 7
Saara Eerola 7
Henna Torvinen 7
Elina Sillanpää 6
Katja Ampuja 6
Laura Raivio 6
Emilia Nevala 6
Petra Sulkunen 6
Sanni Koistinen 5
Tanja Hauru 5
Terhi Kotilainen 5
Karin Ahonen 5
Maarit Huttunen 5
Tuula Tiihonen 5
Jenni Mörsky 4
Saana Hyvönen 4
Rosita Blom 4
Jenny Kangas 4
Anni Uotila 4
Marjo Tanninen 4
Paula Keränen 4
Salla Rampanen 4


Huomioitava, että kaikilla hevosilla ei ole hoitajaa järjestelmissä ja listassa on 30 eniten pisteitä kerännyttä...

Hoitajaliigan järjestävät Jyväskylän ravirata ja Keski-Suomen hevosjalostusliitto yhteistyökumppaninaan Maaseudun Tulevaisuuden julkaisema MT Ravinetti.

Ravinetti.fi on uuden ajan ravimedia. Sieltä löydät tuoreet uutiset, kattavat taustajutut, viikon pääravien vihjeet, blogit. Raveista. Rakkaudella.